RU UA EN

АІСЕТУ

ГС АІСЕТУ

Асоціація інженерів енергоефективних технологій України (АІЕТУ) була заснована 28.11.2000 р. як всеукраїнська громадська організація, яка об'єднує провідних фахівців у галузі теплоенергетики.

Основними напрямками діяльності Асоціації є:

  • проведення загальноукраїнських науково-практичних конференцій і семінарів для виробників теплогенеруючого обладнання та представників проектних організацій,
  • надання практичної допомоги фахівцям по виробництву та використанню сучасного теплогенеруючого обладнання в оформленні документації для участі в тендерах, презентаціях і виставках,
  • випуск фахового журналу "Нова Тема"
  • проведення навчальних семінарів у сфері житлово-комунального господарства;
  • проектування систем теплопостачання і гарячого водопостачання будівель;
  • надання консультативних послуг з розробки принципових схем; модульних індивідуальних теплових пунктів
  • теплопостачання і гарячого водопостачання будівель, оснащених засобами автоматичного регулювання передачі тепла і диспетчеризації :
    - видалене прочитування параметрів і архівів;
    - видалене управління споживанням в кризовій ситуації;
  • професійно і якісно супроводжуємо інвестиційні проекти на різних етапах їх реалізації.
З березня 2015 р. організація має назву Громадська Спілка "Асоціація інженерів сталих енергетичних технологій України".







Новини, статті

Семінар АІСЕТУ

14 липня 2017 р. в м. Біла Церква, вул. І. Кожедуба, 307-а, у конференц-залі ТОВ "СП "Укрінтерм"" відбулись загальні збори членів Асоціації інженерів сталих енергетичних технологій України (АІСЕТУ) та спеціалістів системи Укрінтерм.

План семінару

Вітаємо


Указом Президента України № 491/2015 за значний особистий внесок у науково-технічний розвиток України, активну громадську діяльність, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм присвоєно почесне звання "ЗАСЛУЖЕНИЙ ДІЯЧ НАУКИ І ТЕХНІКИ УКРАЇНИ"
НИКИФОРОВИЧУ Євгену Івановичу — завідувачеві відділу Інституту гідромеханіки Національної академії наук України, доктору фізико-математичних наук, професорові, президенту АІСЕТУ (м. Київ).

26 березня 2015 р.

26 березня 2015 р. відбувся семінар членів Асоціації інженерів сталих енергетичних технологій України.
Тема семінару: "Стан законодавчого забезпечення розвитку сучасних енергозберігаючих технологій і альтернативної енергетики України."
В програмі семінару: проектування опалювальних установок і котельних із використанням біологічних видів палива і електроенергії; імплантація та гармонізація українського законодавства до вимог ЄС; роз'яснення положень та норм ДБН В.2.5-77:2014 "Котельні"; ознайомлення з новими технічними рішеннями та енергоефективним обладнанням корпорації "Європейська енергетична компанія" та ін.
В рамках проведення семінару-наради в конференц-залі ТПП (м. Біла Церква) відбулось  спільне засідання Комітету Верховної Ради Украіни з питань будівництва, містобудування та житлово-комунального господарства та учасників семінару-наради АІСЕТУ. 
По підсумках проведення семінару-наради та засідання було прийнято рішення звернутись до Верховної Ради України, Кабінету міністрів України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України щодо вирішення проблем поглиблення енергетичної незалежності держави шляхом впровадження на законодавчому та нормативному рівнях новітніх енергоефективних технологій та енергозберігаючих заходів з метою суттєвого зменшення обсягів споживання енергоносіїв:
     


     
     

Березень 2015 р.


В березні 2015 р. проведена перереєстрація АІЕТУ.
Тепер організація отримала нову назву - ГРОМАДСЬКА СПІЛКА «АСОЦІАЦІЯ ІНЖЕНЕРІВ СТАЛИХ ЕНЕРГЕТИЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ УКРАЇНИ», а також нове правління.
Також у склад ГС АІСЕТУ увійшла нова компанія ПП "Гарде", яка займається наданням консалтингових послуг.
На сьогоднішній день фахівці з числа членів ГС АІСЕТУ вже працюють по ряду енергоефективних проектів в декількох містах України, а саме: в Херсоні, Житомирі, Вінниці та ін.